Ce folosim noi pentru fondue de branza? Branzeturi: Gruyere, Emmental, Ceddar (cate 200 gr. din fiecare tip, taiate cubulete). Gruyere confera o aroma dulce si de nuci, Ceddar ascute putin gustul iar Emmental unifica si leaga aroma celor trei branzeturi. 230 ml. vin alb 15 gr. unt 15 gr. faina Nota: gatirea fainii, mai intai, […]

30 aug.

Branza se pastreaza la frigider (recomandat in compartimentul pentru legume), ambalata individual in hartia de ceara. Pentru branzeturile mai dure tip Ceddar, Gruyere, Parmezan desfaceti ambalajul si pastrati-o intr-un recipient tip tupperware unde puteti adauga 2, 3 cubulete de zahar.

19 iun.
Alergia este o reacţie a sistemului imunitar atunci când organismul uman recunoaște într-o manieră greșită o proteină inofensivă prezentă în unele alimente și incepe să producă anticorpi ca să o contracareze. Aceasta reacţie excesivă a sistemului imunitar se poate manifesta prin apariţia simptomelor, de la simple la severe, adică de la pete roșii apărute pe piele, [...]