Evenimente tematice

Unul dintre cele mai dificile aspecte ale planificării evenimentelor corporate este meniul care va insoti si desavarsi reusita acestuia.

Înainte de a vă ocupa de orice altă parte a procesului de planificare a evenimentului corporate, stabiliți mai întâi obiectivul evenimentului, ce vreţi să transmiteţi şi ce experienţă vreţi să oferiţi participanţilor: tema evenimentului, invitații, selecția paletei de divertisment și creativitatea culinară.

Daca v-ati decis sa organizati un Company event Cheese Party sau daca doriti o usoara aroma de branzeturi in meniul evenimentului, putem alege din varietatea serviciilor Fromagerie: Cheese Cups, Cheese Buffet, Platouri cu selectii de branzeturi fine, Royal Cheese Bar sau Raclette Buffet. Toate sunt propuneri ale meniurilor pe care le personalizam impreuna, in functie de tematica dedicata evenimentului.

Cheese Gift Boxes

Gift Boxes – cutiile noastre dedicate, pline de branza sunt concepute pentru a le oferi si a impresiona: un partener de afaceri, o persoana speciala sau, de ce nu, un viitor tata-socru iubitor de branzeturi. Selectia o putem face: dupa tipul branzeturilor sau dupa regiuni geografice. Avand intre 3-5 tipuri de specialitati de branzeturi fine Gift Boxes sunt  insotite de cea mai aromata miere naturala si desavarsite de o butelie cu vin. Intrucat serviciile noastre se diferentiaza si prin tusa de informare si cunoastere, veti regasi si in Gift Box-uri un info card Tips&Trips care sa va ajute in privinta consumului de branzeturi.


* In serviciile noastre folosim doar materiale prietenoase cu natura, asadar, suportul interior al cutiilor l-am ales natural, din lana de lemn, acesta putand fi reutilizat la diverse decoratiuni interioare iar mirosul este unul placut, de lemn crud.

Cheese Gift Boxes sunt ferecate cu sigiliu de ceara avand logo-ul Fromagerie.

Brunch la birou

Timpul este o resursa limitata iar Fromagerie vine cu Brunch-ul direct la biroul tau. Te poti inspira din:

 • cheese buffet-uri
 • cescutele simpatice cu branzeturi fine, fructe si crackers
 • platouri cu selectii de specialitati de branzeturi si produse de charcuterie

Putem, de asemenea, organiza un Raclette Brunch satios iar baza de meniu o alegem impreuna.

Ateliere Wellbeing

In ultimii 10 ani, in Romania, cererea de Ateliere Wellbeing a cunoscut o dezvoltare ascendenta. Daca aceste programe se deruleaza cu mare succes in Statele Unite de peste 20 ani, in Europa, tendinta a evoluat incet la inceput, insa acum aceste programe prind contur tot mai accentuat.
Atelierul, Petit Fromagerie, pe care vi-l propunem pentru angajatii companiei dumneavoastra  este astfel conceput incat sa aduca informatii „good to know” despre branzeturi. Istorie, provenienta, asezonare, imbogatind astfel cunostintele culinare si, putem spune, chiar generale. Consumul frecvent de branzeturi, un obicei alimentar cu traditie in multe alte tari, ar fi de dorit sa il adoptam si noi.
Ce vom face:
 • selectia tipurilor de branzeturi fine pentru o degustare;
 • aseazarea si pregatirea corecta a platoului de  branzeturi fine;
 • cutitele necesare si modul de taiere al branzeturilor;
 • paring-uri rafinate
 • alegerea vinului potrivit
Intrucat atelierul este unul interactiv participantii vor fi provocati sa pregateasca un „mise en place” pentru o degustare de branzeturi: platouri cu specialitati de branzeturi fine pe care le vor servi apoi conform informatiilor insusite.
Note:
 1. Numarul optim de participanti/grupa: 15-17 persoane;
 2. Durata atelierului: 90 min.;
 3. Programarile pentru atelier se fac cu minim 2 saptamani in avans.

* Good to know:

Serviciile Corporate oferite de Fromagerie sunt personalizate si special dedicate fiecarui eveniment in parte. Intrucat o varietate de factori influenteaza necesarul acestor servicii va rugam sa ne contactati pentru detalii si oferta de pret.

…din pasiune pentru branza si vin