Host an event

Casa dumneavoastra urmeaza sa gazduiasca un eveniment? Sarbatoriti Craciunul alaturi de intreaga familie sau pur si simplu organizati o cina alaturi de prieteni: primul lucru la care mergem cu gandul este meniul.

Intotdeauna vei gasi un loc la masa pentru platoul de branzeturi!” ar spune un francez.

Fromagerie iti propune urmatoarele servicii:

     1. Selectie Fondue

Iti pregatim o selectie de branzeturi fine dedicata pregatirii unui fondue la tine acasa. Vinul este inclus, selectat si recomandat acestui mixt de arome.

* Pentru comanda vezi produsul in Shop

     2. Royal Cheese Bar

Ai decizis ca evenimentul tau sa fie unul „cheesey” si intreaga cina sa dedici branzeturilor cu un Cheese Party? Venim noi la tine ! Si aducem: selectie de branzeturi fine, produse de charcuterie, nuci, semninte, fructe crude si uscate, bagheta frantuzeasca, miere si vin.

Iti pregatim intreg mese en place-ul! Unul premium: asezonam platourile cu paring-uri provocatoare, taiem corect branzeturile, pregatim cutitele, decoram platourile. Tot ce-ti ramane de facut e sa pui vinul la rece si sa imbraci tinuta preferata!

* Intrucat acest serviciu este unul personalizat si o serie de factori determina continutul sau, pentru comanda va rugam sa ne contactati si pregatim impreuna meniul.

     3. Platouri cu selectii de branzeturi fine

Selectii de specialitati de branzeturi fine gata pregatite si asezonate pentru servire.

Prezentate pe platouri biodegradabile din trestie de zahar si continand intre 3-5 tipuri de branzeturi, nuci, caise deshidratate si miere nu-ti ramane altceva de facut decat sa le asezi direct pe masa.

* Pentru comanda vezi produsul in Shop

Nunta, botez

Incarcate de emotie, cele mai importante evenimente din viata noastra ne gandim, desigur, ca trebuie sa fie si cele mai gustoase pentru invitatii nostri. Fromagerie aduce un serviciu dedicat acestor aniversari speciale. Fie ca pregatim un Cheese Bar cu selectii de branzeturi fine alaturi de intreg asezonamentul dedicat acestora, fie ca iti oferim Cheese Cups-cescutele noastre simpatice cu branzeturi fine, fructe si crachers acestea vor face deliciul meniului vostru.

* Intrucat acest serviciu este unul personalizat si o serie de factori determina continutul sau, pentru comanda va rugam sa ne contactati si pregatim impreuna meniul.

Craciun si Paste

Cand adunati intreaga familie in jurul mesei de Craciun sau de Paste vreti sa le daruiti amintiri de pastrat in suflet, va doriti rafinament si eleganta. Fromagerie aduce direct pe masa de sarbatoare branzeturile voastre preferate. Selectia o facem impreuna in functie de gustul tau, al invitatilor, de preferintele si dorintele fiecaruia.

* Pentru comanda, in functie de dorintele dumneavoastra, puteti alege dintre serviciile si produsele Fromagerie pe care le regasiti in sectiunea „Shop On-line”

Wine Festival

In toamna anului 2019, la culesul roadelor, am acceptat onorati invitatia de a participa la cel mai fain festival: Festivalul vinului din Cluj-Napoca.
S-a dorit prezenta in festival a unui concept premium de prezentare si degustare de branzeturi. Materialele prezentate de noi in cadrul festivalului au fost servite alaturi de vinurile celor mai recunoscute crame din Romania. Fromagerie a fost prezenta cu stand dedicat avand spre degustare Cheese Cups-uri cu branzeturi fine, struguri albi si crackers.

Cea mai sanatoasa asociere pe care o puteam oferi vinului bun!

…din pasiune pentru branza si vin