Experienta Raclette

Raclette nu este doar branza topita! Raclette este poveste, este socializare, este „acum”. Experienta Raclette este una de moment, se consuma imediat. Ne adunam cu totii in jurul impresionantelor roti de branza si „punem pe foc” cele mai delicioase ingrediente: de la legume simple pana la carne de vita sau creveti toate pot fi invaluite intr-un strat generos de branza Raclette.
What about Raclette:
Ca si Fondue, raclette este o masa tipica pe care o luam dupa ski. Adusa din Alpii Elvetieni, in mod traditional, branza Raclette se incalzeste pana cand incepe sa fiarba si sa curga. Este apoi „razuita” peste o baza de mancare constand in cartofi fierti, cornisoni si ceapa murata. Astazi, majoritatea restaurantelor unde se serveste raclette, detin un aparat profesional care poate sustine o jumatate de roata de Raclette (de cca. 3,5 kg.)
Desi va puteti bucura de raclette peste tot in lume, de la Paris la Melbourne, de la Los Angeles la Cluj @Raclette Caravane, cel mai bun raclette este acolo unde el s-a nascut: in Valais, Elvetia. Daca sunteti amatori de branzeturi, nu ezitati sa programati, macar o data in viata, o excursie culinara care sa includa si acest canton elvetian renumit pentru raclette-ul sau.
In serviciile noastre regaiti meniul Raclette in sectiunile: Brunch la birou, Evenimente tematice, Evenimente private si Raclette Caravane.

…din pasiune pentru branza si vin