Backstory

Pentru ca „Fromagerie” inseamna muuuuulta branza, ne-am gandit sa facem si un food truck cu acelasi gust rafinat si special, de branzeturi fine. De data aceasta am ales branza „Raclette”. Iubitori de branza cum suntem am pus pe roti o bucatarie deschisa: la propriu si la suflet. O bucatarie in care totul este la vedere: de la produsele folosite, la gatirea lor si la topirea branzei peste preparatul final, totul este transparent iar asta ofera clientului incredere!
Caravana „Raclette”, este un concept premium care doreste a aduce food truck-urile la un alt nivel!
Am venit, asadar, in street food-ul din Romania cu un produs #finestreedfood, din dorinta de a oferi altceva, de a veni mai aproape de consumatorii nostri cu un produs special, cu traditie in multe tari europene. Fiind primii care am indraznit sa iesim pe piata cu un produs atat de delicat si de putin cunoscut la noi, ne-am bucurat de deschiderea consumatorilor spre acest preparat. Spunem „delicat” deoarece Raclette este o experienta de moment, de care trebuie sa te bucuri imediat. Trebuie sa termini farfuria pana branza este inca topita, pana curge prin furculita si se prelinge peste restul preparatului…
Raclette Caravane #finestreetfood
O bucatarie sanatoasa in Street Food? Da!
Meniul Raclette Caravane este gandit: fara ulei prajit, fara produse prajite si fara produse congelate!! Trei atribute greu de respectat intr-un food truck. Folosim doar materie prima proaspata, cruda sau gatita in cuptor astfel incat meniul nostru este Child-Friendly!

…din pasiune pentru branza si vin