Raclette Caravane

#finestreetfood

Backstory

Pentru ca „Fromagerie” inseamna multa brrrrrrnza, ne-am gandit sa facem si un food truck cu acelasi gust rafinat si special, de branzeturi fine. Si am ales, de data aceasta, branza „Raclette”. Iubitori de branza cum suntem am pus pe roti o bucatarie deschisa: la propriu si la suflet. O bucatarie in care totul este la vedere: de la produsele folosite, la gatirea lor si la topirea branzei peste preparatul final, totul este transparent iar asta ofera clientilor incredere!

Festivaluri

Raclette Caravane 
 #Since 2019
 
In anul nostru de debut am participat la cele mai bune festivaluri din Cluj. Din primavara lui street food pana in toamna vinului, am fost acolo cu ce-am stiut noi mai bine sa facem: Melted Raclette!!
Am avut parte de cei mai faini clienti festivalieri!!!
Amintiri: In prima noastra seara, cu toate emotiile lumii pe cap, la 22,00 ne-am blocat. Nu ne-a mai mers cuptorul si, ca atare, am ramas fara cartofi timp de cca o ora. Ploaie cu galeata, coada mare la food truck-ul nostru iar noi nu avem ce meniuri sa oferim clientilor…Dar ei nu s-au suparat, nici n-au plecat; dimpotriva: s-au imprietenit unii cu altii asteptand rabdatori la rand, au spus glume ce ne-au facut si pe noi sa radem (probabil citind si disperarea din ochii nostri). In final, cand am scos cartofii din cuptor, un ropot de aplauze ne-a facut sa uitam ca eram extenuati, ingrijorati si trebuia demult sa inchidem. A fost rasplata suprema: aplauzele clientilor! multumiti ca, in sfarsit, asteptarea lor va fi rasplatita.
I-am aplaudat si noi, dar ei n-aveau cum sa auda…

Meniu

Meniul Raclette Caravane este pregatit:

  • fara ulei prajit
  • fara produse congelate 
  • fara produse prajite
Pentru Street Food am gandit variante de meniu ce ne diferentiaza:
  • prin traditia pe care am pastrat-o cu Classic Raclette (cartofi copti, cornisoni, Raclette);
  • prin gandul ce te duce spre munte cu Alpin Raclette (cartofi copti, rosii cu busuioc, ciuperci coapte, Raclette, rucola);
  • prin exoticul Mellon Raclette ( pepene galben, prosciutto crudo, Raclette, rucola);
  • prin regalul Royal Raclette ( sparangel rulat in bacon la cuptor, ciuperci, rosii, Raclette)
Am ales produse proaspete si crude si le-am trecut prin toata fierberea branzei Raclette, la propriu si la figurat: am testat variate retete, am cautat produse premium care sa stea alaturi de branza aceasta atat de speciala, ne-am inspirat din meniuri internationale si am creat preparate originale de care suntem mandri si care s-au dovedit a fi preferate de clientii nostri.
Asadar, cand ne vezi la festival, vino si tarieste alturi de noi aventura culinara Raclette!

…din pasiune pentru branza si vin