Fromagerie Cluj (denumita in continuare Firma) este proprietarul exclusiv al site-ului Fromageriecluj.ro. SC Catidin Ideeas, cu sediul in localitatea Gilau este proprietarul de drept al Marcii Inregistrate la OSIM „Fromagerie-Passion for Cheese and wine”.

Prezentele conditii generale de vanzare reprezinta modalitatile de colaborare intre firma si clientii sai, cu exceptia altor conditii de vanzare agreate intre parti.

Comanda minima este de 150 lei. Comenzile livrate pe curier, in afara localitatii, sunt supuse unei taxe de procesare si ambalare de 9 lei. Valoarea taxei de curier este de 20 lei. Pentru comenzi mai mari de 650 lei transportul este gratuit in toata tara.

ACCEPTAREA CONDITIILOR GENERALE SI PARTICULARE DE VANZARE

Pentru Client, realizarea unei comenzi de produse pe site-ul Fromageriecluj.ro implica acceptarea neconditionata atat a conditiilor generale de vanzare prezente, cat si a conditiilor particulare referitoare la articole comandate / denumire / pret / componente si altele.

PRODUSE SI GARANTIE

Produsele vandute de catre Fromagerie Cluj prin site-ul Fromageriecluj.ro beneficieaza de o garantie impotriva viciilor ascunse. Orice viciu ascuns provenit dintr-un defect de material, proiectare sau executie care afecteaza produsele vandute si facandu-le improprii pentru utilizare va fi inlocuit intr-un termen rezonabil sau clientul va beneficia de un ramburs.
Compania respecta legislatia in vigoare in ceea ce priveste protectia calitatii, igiena, siguranta si protectia consumatorilor.
Fotografiile de prezentare nu sunt contractuale, ele reprezinta doar sugestii de prezentare.
Compania garanteaza prospetimea produselor livrate. Orice defect trebuie sa fie raportat la receptia comenzii.

DURATA SI VALIDITATEA OFERTEI

Oferta Fromagerie Cluj este valabila in limita stocurilor disponibile.
Executam comenzile in masura posibilitatilor noastre. Cu toate acestea, in cazul in care un produs comandat nu este disponibil, Fromageriecluj se angajeaza sa furnizeze un produs de inlocuire de valoare echivalenta de comun acord cu clientul sau.

PRETUL

Toate preturile afisate pe site-ul Fromageriecluj.ro sunt exprimate in LEI. Preturile includ TVA. Preturile nu includ costurile de livrare.

Clientul este de acord sa plateasca pretul de cumparare in vigoare la data transmiterii comenzii.

FORMAREA CONTRACTULUI

Comanda clientului este considerata ferma si definitiva din momentul validarii cosului de cumparaturi pe site-ul Fromageriecluj.ro.
Informatiile anuntate de catre client in momentul comenzii il angajeaza pe acesta. Orice eroare de livrare / pierdere / distrugere a pachetelor din motivul unor informatii eronate furnizate de catre Client, il fac pe acesta singurul responsabil.

PLATA

Firma agreaza urmatoarele modalitati plata:

Inaintea livrarii prin virament bancar
Plata cu cardul in cadrul platformei PayPal

LIVRAREA

Livrarea se face gratuit in zona metropolitana Cluj-Napoca, Floresti, Gilau la domiciliu sau locul de munca.
Pentru livrari in afara localitatilor mentionate se vor adauga costurile aferente curierului. In cazul comenzilor mai mari de 650 lei livrarea este gratuita!

Termenul de livrare in afara zonei metropolitane este orientativ si nu poate da dreptul la despagubiri sau la refuzul comenzii, in cazul depasirii termenului indicat.

TERMEN DE RENUNTARE

Produsele perisabile nu pot da dreptul, in niciun caz, la un ramburs cu exceptia cazului de vicii ascunse si constatare de pierdere a prospetimii produsului, in cadrul procedurii descrise la sectiunea Produse si garantie.

PROTECTIA MINORILOR

Orice persoana care face o comanda de pe site-ul Fromageriecluj.ro trebuie sa aiba cel putin 18 ani impliniti pana la data efectuarii comenzii. In caz contrar, comanda nu va putea fi onorata. Consumul excesiv de alcool dauneaza grav sanatatii, va rugam sa consumati cu moderatie.

LITIGII

Prezentele conditii generale de vanzare sunt elaborate in conformitate cu legislatia romana. In caz de litigii, clientul se va adresa firmei pentru a gasi o solutie amiabila. In cazul in care aceasta nu poate fi gasita, litigiile vor fi solutionate de catre Instantele competente de la sediul firmei.

…din pasiune pentru branza si vin